Wie.html
Birza_Design_HOME.html
Waar.html
logo’s
huisstijlenWat_Logo.html
boeken
publicatiesWat_Boek.html
brochures
advertentiesWat_Broch.html
websitesWat_websites.html
diversenWat_diversen.html

Sinds 2005 brengt PostNL de postzegelserie Mooi Nederland uit. In 2016 is het onderwerp Vissersplaatsen en is het ontwerp en de fotografie verzorgd door Birza Design.


In februari kwamen de velletjes over Urk (Flevoland), Zoutkamp (Groningen) en Volendam (Noord-Holland) uit. In juni volgen Arnemuiden (Zeeland), Scheveningen (Zuid-Holland) en een verzamelvel met de postzegels van alle vijf de vissersplaatsen. De selectie van de vijf vissersplaatsen is gemaakt in samenspraak tussen het Nederlands Centrum voor Volkscultuur en Immaterieel Erfgoed, PostNL en Birza Design.


We hebben in de ontwerpen ruimte gemaakt voor zowel de visserij als de plaatsen. Er zijn lagen ontstaan door de vis achter het net en de diverse elementen uit de plaatsen voor het net te plaatsen. De plaatsen zelf zijn een collage van gebouwen, monumenten, schepen en de vlag die samen een kade vormen aan het water.


allesBirza_Design_2017.html
Birza Design Grafische vormgeving en communicatie ontwerp Deventer reclame advertenties boeken boekontwerp boekdesign boekomslag boekomslagen brochures folder folders flyer flyers tijdschrift tijdschriften logo huisstijl website cratie creatief eigenzinnig veelzijdig
Wat_Mooi_Nederland_-_Volendam.html